fredag 6 november 2009

Fredag 6 november ägnar vi åt olika möten i Kinshasa. Vi besöker det gemensamma kontoret ( Diakonia, SB och SMK) där vi fikar och betalar avgift för bilresan till Bas Congo. Sen gör vi ett besök på vår ambassad innan vi passerar MAF kontoret, där vi betalar våra flygresor. Till sist besöker vi UPC innan vi åker tillbaka till Nzo Binati. Vi har också pratat med andra vänner vi mött under dagen. Det regnar ute och känns ganska svalt! Vi skall snart åka hem till en av våra vänner för att avsluta vårt besök i Kongo.

1 kommentar:

  1. Hej! Det är dyster novemberkväll i Sverige och era reseskildringar gör denna tid mer spännande även här. Efter att ha städat kyrkan och förberett dopgraven för vuxendop på söndag följer vi nu era upplevelser så långt borta. Vi önskar er en bra sista dag i Kongo och lyckosam hemresa. Välkomna! Gudrun o Kjell

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Bloggarkiv

Om mig

Jag har arbetat 17 år i DRK, i Mai Ndombe provinsen som missionär och läkare. Är nu bosatt i Ludvika. Jag har fortsatt kontakt med kollegor och vänner i DRK. Jag deltar i Equmeniakyrkans arbetsgrupp för hälsovård i Kongoländerna.